In 1999 behaalde ik aan de vakschool voor edelsmeden in Amsterdam mijn goudsmid diploma. Ik besloot eerst een jaar door Afrika te reizen voordat ik aan het werkende leven begon. Ik heb voor meerdere goudsmeden en juweliers mogen werken, maar mijn droom was om ooit voor mezelf te beginnen. In 2005 waagde ik de sprong en begon ik voor mezelf als goudsmid en edelsmid. Mijn eerste bedrijf Uw Goudsmid is toen ontstaan.

15 jaar later, in 2020 begon ik mijn tweede bedrijf: Abrandtob. En dat is waar we nu zijn. Ik werk met veel passie en plezier aan het ontwerpen van unieke en persoonlijke sieraden. Heb je vragen over mijn sieraden of wil je zelf iets laten ontwerpen? Neem gerust contact met me op. Samen maken we een uniek sieraad om trots op te zijn.

Sieraden gemaakt door de edelsmid

Op deze site kun je mijn collecties uitgebreid bekijken. Hier kunt je bewonderen hoe het ambacht van een goudsmid in zijn werk gaat. Ik leg stap voor stap uit hoe een juweel tot stand komt.

 

Laat uw sieraad edelsmeden

Voor een uniek sieraad kunt u bij Abrandtob terecht. Vraag vlijblijvend advies of een offerte aan. Doordat ik vakmanschap hoog in het vaandel heb staan, ontwerp ik met de grootste passie en precisie een prachtig sieraard speciaal voor jou. Je bent van harte welkom in mij atelier in Amsterdam om mijn gemaakte sieraden te komen bekijken. Tot snel!