Zelf de perfecte trouwringen ontwerpen voor jouw sprookjesbruiloft

Fantaseer je al jaren over een onvergetelijke spookjesbruiloft? Veel stellen dromen ervan om hun eigen trouwringen of verlovingsringen te ontwerpen. In het atelier van B kun je terecht om al jouw wensen te bespreken. De edelsmid ontwerpt samen met jou de perfecte set trouwringen die jullie liefde symboliseert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor twee exact dezelfde trouwringen voor jou en je partner of twee unieke ringen met dezelfde kleur of stijl. Wij maken alleen speciale sieraden die écht iets voor je betekenen.

Gouden trouwringen op maat

De gouden trouwring is en blijft een klassieker. De ring is niet slechts een mooi voorwerp, maar hij vertelt jullie liefdesverhaal. Er zijn verschillende soorten goud om uit te kiezen, passend bij jouw stijl en die van jouw partner. Je kunt kiezen uit de volgende soorten goud:

  • Geelgoud
  • Witgoud
  • Roségoud
  • Roodgoud
  • Meerdere kleuren goud gecombineerd

Overige trouwsieraden als finishing touch

Naast op maat gemaakte trouwringen kunt je ook andere trouwsieraden laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een set prachtige oorbellen of manchetknopen die je draagt tijdens je bruiloft. Zoek een ketting met een unieke hanger of een stijlvolle armband als finishing touch bij jouw droomjurk. Welke wensen je ook hebt, de edelsmid maakt altijd een ontwerp dat bij jou en je partner past. Met onze sieraden zorgen we dat jouw speciale dag nog nét iets specialer wordt.

Unieke verlovingsringen in Amsterdam

Waarom zou je wachten tot de bruiloft? Het is ook mogelijk om verlovingsringen te laten maken. Ontwerp samen met de edelsmid een unieke verlovingsring om jouw partner ten huwelijk te vragen. Met een bescheiden gouden ring of juist een opvallende verlovingsring die rijkelijk versierd met edelstenen is, kun je jouw aanstaande verassen wanneer je op een knie gaat.

Afspraak maken met Uw Goudsmid

In het atelier van B helpen we jou bij het organiseren van je sprookjesbruiloft. We luisteren naar je wensen en ontwerpen jullie droomringen. Maak een afspraak in het atelier in Amsterdam om jouw ideeën te bespreken. Bel  06 414 654 35 of vul het formulier in:

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

B Beautiful

2,839.00

B Curious

3,750.00

B Brave

4,032.50

Bekijk meer sieraden

Shop sieraden online of bezoek het atelier van B in Amsterdam.

Vraag een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik om de mogelijkheden voor jouw sieraad te bespreken. Als ervaren goudsmid maakt zij een ontwerp van een sieraad waar je gelukkig van wordt. Bel 06 414 65435 of vul het contactformulier in.